Összehasonlítás
Hírlevél
Kövess minket a facebookon
Információk

Hogyan válasszunk autósülést?

Babakocsi szervizek

Előnykártya

Előnykártya kedvezmény

Állások gyerekekkel

Likgyűjtemény

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Hírek
Fizetési megoldás

Babakocsi

Főkategória >Babakocsi

Babakocsi választékunk korosztály szerint:

Újszülött kortól használható babakocsik

-  Sport babakocsik: 6 hónapos kortól, amikor a babák már stabilan tudnak ülni

-  Iker babakocsik újszülött kortól

-  Tanden (korkülönbséges) babakocsik, egy újszülött és egy nagyobb baba számára

Mielőtt újszülöttnek babakocsit választasz, kérlek olvasd el az alábbi tanácsokat, ami nagyban segíti babakocsi vásárlásodat. Babakocsi vásárlás előtt gondold át, hogy milyen módon fogod használni a babakocsit, milyen funkciókra van szükséged. Ha gépkocsid van, és sokszor szállítod a babakocsit, mindenképp nézd meg a kiválasztott babakocsi pontos méreteit, melyet a részletes adatoknál megtalálsz. A mai babakocsik között lényeges használati különbség, hogy egy tágas nagy belső térrel rendelkező babakocsit választasz, amiben nap mint nap a kertben aludhat a baba, vagy egy inkább rohángálós, könnyű babakocsira van szükséged, amit könnyen beteszel az autó csomagtartójába. Az újszülött babakocsikat általában fektetve és ültetve is egyaránt jól tudod használni. Felszereltségtől függően lehet 2 db feltéttel rendelkező babakocsi:  mózeskosaras + sportrésszel; 1 db feltéttel rendelkező babakocsi, aminek a mózes részét tudod átalakítani sport résszé; és lehet olyan babakocsi is, amihez még bébihordozót is tudsz rögzíteni.  Amit fektetve és ültetve is tudsz használni azt kétfunkciós, vagy 2in 1 babakocsinak nevezik a kereskedelemben. Amit fektetve, ültetve és még autós biztonsági ülésként is, azt pedig multifunkciós babakocsinak, vagy 3 in 1 ben babakocsinak nevezik.

Sport babakocsiknál a lényeges különbség a babakocsi össze csukási módja. Esernyőre, vagy lapra csukható babakocsik léteznek. Manapság egyre könnyebb és kisebbre csukható babakocsik jelennek meg a webáruházakban.

Az Iker babakocsi két egyforma korú babának van tervezve. Itt lényeges kényelmi funkció, hogy a háttámla egyben, vagy külön dönthető-e. Már ebben a kategóriában is vannak több feltéttel rendelkező iker babakocsik is, amihez mózeskosár, sportfeltét és akár bébihordozó is van tartozékként.

Webáruházunkban tandem babakocsit nem forgalmazunk.

Ha nem tudsz eligazodni a babakocsik között, telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll minden nap 09.00 – 20.00 óra között, illetve emailben is próbálunk segítséget nyújtani.

Tel: +36 30 828-5596; email: info@babakocsiszakero.huWebáruház készítés